Voste es trova aqui: Home » Actualitat
Actualitat

Ja esta obert el període d’inscripció al Camping Jazz Senterada 2017

El Càmping Jazz Senterada és un seminari que vol reunir a músics de diferents nivells i inquietuds perquè comparteixin experiències al costat de músics i mestres amb un gran reconeixement i trajectòria en l’àmbit del jazz i la música moderna. Pretenem que tothom pugui gaudir de la música en un entorn immillorable, fora de les aules, escoles i conservatoris. Un seminari que vol que la música, l’experiència i l’aprenentatge es fusioni en mig d’un ambient relaxat i distes envoltats de natura i a l’aire lliure.

Que és “Camping Jazz Senterada”?

El Càmping Jazz Senterada és un seminari que vol reunir a músics de diferents nivells i inquietuds perquè comparteixin experiències al costat d‘altres músics i mestres amb un gran reconeixement i trajectòria en l’àmbit del jazz i la música moderna.

Pretenem que tothom pugui gaudir de la música en un entorn immillorable, fora de les aules, escoles i conservatoris.

Un seminari que vol que la música, l’experiència i l’aprenentatge es fusioni en mig d’un ambient relaxat i distes envoltats de natura i a l’aire lliure.

A on?

El seminari es farà en un petit càmping familiar situat a les portes de la Vall Fosca (Pallars Jussà, Lleida), al poble de Senterada. Tots els músics estaran allotjats en bungalows a pensió complerta i podran gaudir de tots els serveis que ens ofereix el Càmping Senterada (www.campingsenterada.cat).

Amb qui?

Càmping Jazz Senterada contarà amb els mestres Jordi Farrés (guitarra), Pau Lligadas (contrabaix i baix elèctric), Gabriel Amargant (saxos i clarinet), Ramón Ángel (bateria) i Núria González Cols (cantant). Cadascú ens donarà la seva visió i coneixement sobre diferents punts i aspectes importants de la música. Tot això es farà mitjançant màsters, classes de conjunt instrumental, assaigs oberts , concerts i jam sessions.

Quan?

El seminari Camping Jazz Senterada es realitzarà els dies 30 de juny, 1, 2 i 3 de juliol.

El seminari és obert a tots els instruments, inclosa la veu. El preu de la inscripció són 280€. Inclou el seminari més allotjament (cal portar tovallola i llençols o sac de dormir) i pensió completa des de divendres tarda fins dilluns després d’esmorzar. Per realtzar la preinscripció ompliu el formulari aquí.

Més informació a www.campingjazz.com