Voste es trova aqui: Home » Qui som

Que és mandongo.cat

Mandongo.cat és una plataforma digital que neix amb la vocació de convertir-se en un referent a la xarxa en la informació d’oci i cultural del Pallars. Un mitjà modern, que vol donar veu a les propostes culturals i d’oci del territori, ajudar a promocionar i donar a conèixer els comerços i negocis, i dinamitzar i impulsar noves iniciatives. A mandongo.cat també pots trobar tota mena d’informació útil: visites culturals, horaris dels mitjans de transport, telèfons d’interès, i molt més…

Mandongo.cat està pensat, tant per als habitants del Pallars, com als turistes que hi vénen a passar uns dies, un “lloc” a Internet on trobar tota l’oferta d’oci i cultural del Pallars. De forma que amb uns pocs clics puguin trobar “Tot el que es pot fer al Pallars”, per passar el seu temps d’oci.

A més també volem oferir a les empreses i professionals de la zona, un lloc on donar-se a conèixer i fer difusió dels seus serveis i/o productes. Els negocis que formin part de mandongo.cat podran promocionar-se a Internet, dins la nostra pàgina i a les xarxes socials.

Mandongo.cat és una mitja modern, que està realitzat seguint les últimes tendències d’Internet i, amb una forta presencia a les xarxes socials. El disseny de la nostra pàgina, s’adapta en funció del dispositiu des del qual es connecta l’usuari, oferint així una experiència de navegació i visualització dels continguts optima, tant des d’una pantalla d’ordinador com des d’un smatphone.

Com publicar activitats a l’Agenda?

Si saps d’algun esdeveniment o activitat i vols que surti publicada a l’agenda de Mandongo.cat, és molt fàcil. Només has d’omplir el formulari que trobaràs a “Publica a l’agenda”. Per poder publicar activitats a l’agenda, només han de ser activitats obertes al public en general, és totalment gratuït.

Un cop enviat el formulari de publicació, l’activitat quedarà pendent de revisió. Un administrador de la web revisarà la informació de l’activitat i un cop validada serà publicada a l’agenda.

Promoció d’empreses i professionals

Les empreses i professionals que estiguin interessats a formar part de Mandongo.cat i, promocionar els seus productes i/o serveis, tenen diverses opcions per fer-ho.

ESTABLIMENTS I SERVEIS

En l’apartat “Establiments i Serveis” (http://www.mandongo.cat/establiments/) cada negoci disposarà d’un espai (pàgina) exclusiu, on apareixerà:

– Fotos les instal·lacions, productes, …
– Text descriptui que parli del negoci i els productes i/o serveis que ofereix, les dades de contacte, …
– Codi QR amb VCard (perquè els usuaris puguin guardar les vostres dades  de contacte fàcilment al seu smartphone).
– Enllaços amb la pàgina web i/o xarxes socials.
– Situació del vostre negoci en un mapa enllaçat amb Google Maps.
– Una acció promocional del negoci a les xarxes socials.

Per atraure més visites, es destacaran aleatòriament els “establiments” a les pàgines principals de la web amb un slider, enllaçant amb la pàgina de cada un.

BANNERS

També oferim la possibilitat de posar publicitat a través de banners. El banner és una acció amb un impacte directe sobre els usuaris de la web, recomanable per promocions puntuals i derivar trafic al vostre web/blog. Els banners, els treballem ara per ara, en una sola mida, per motius de visibilitat optima en diferents dispositius.

PATROCINI

Convertiu el vostre negoci en patrocinador de Mandongo.cat. Per una quota anual, a més de la pàgina a “Establiments i serveis“, tindrà un banner permanent a les pàgines principals de la web, per publicitar el vostre negoci. I a més promocions especials a les xarxes socials.

Per més informació i preus, contacteu amb nosaltres per correu electrònic a: hola@mandongo.cat