Voste es trova aqui: Home » Actualitat
Actualitat

S’obren les inscripcions per la Tavascan Freeride 2017

S’acaben d’obrir inscripcions per acollir la segona edició de la Tavascan Freeride, una competició a nivell nacional i internacional que té lloc a l’Estació de Tavascan i que organitza l’associació VLF (Vehiculo Longo Freeride) amb la col·laboració de l’AEP (Associació Esportiva Pallars).

L’esdeveniment s’iniciarà el dijous 2 de març a la tarda a l’ Estació, amb la rebuda de tots els riders per tal d’informar-los de les condicions, i la competició es disputarà el divendres dia 3 de març, al mateix lloc. Durant la prova també es podrà gaudir de música en directe.

La competició comptarà amb la participació de 60 riders distribuïts en 4 categories

Els riders podran participar en les categories “Esquí Alpí Masculí”, “Esquí Alpí Femení”, “Snowboard masculí” i “Snowboard femení”.

El sistema de valoració vindrà determinat per quatre jutges, dos d’esquí i dos d’snowboard, que seguiran la forma de puntuació del Freeride World Tour: dificultat de la línia, aire i estil, fluïdesa, control i tècnica.

Per poder entrar al procés de selecció i competir és obligatori ser major d’edat. Tots els interessats en participar han d’enviar un e-mail de presentació a vehiculolongo@outlook.com explicant qui són, d’on venen i la seva trajectòria esportiva.

També han de tenir en compte que els riders que estaven a la llista de l’any passat tindran preferència.

Més Informació