Voste es trova aqui: Home » Anuncia’t

Voleu promocionar el vostre negoci?

Si voleu promocionar el vostre negoci a Internet, a Mandongo.cat us ajudem a fer-ho. Mandongo.cat és una plataforma ideal per donar a conèixer els vostres serveis i/o productes. Una web de referència al Pallars a traves de la qual podreu arribar als, cada dia més visitants, de la nostra web.

Disposem de diferents opcions per promocionar el vostre negoci:

ESTABLIMENTS I SERVEIS

En l’apartat “Establiments i Serveis” (http://www.mandongo.cat/establiments/) cada negoci disposarà d’un espai (pàgina) exclusiu, on apareixerà:

– Fotos les instal·lacions, productes, …
– Text explicatiu del negoci i els productes i/o serveis que ofereix, les dades de contacte, …
– Codi QR amb VCard (perquè els usuaris puguin guardar les vostres dades  de contacte fàcilment al seu smartphone).
– Enllaços amb la pàgina web i/o xarxes socials.
– Situació del vostre negoci en un mapa enllaçat amb Google Maps.
– Una acció promocional del negoci a les xarxes socials.

Per atraure més visites, es destacaran aleatòriament els “establiments” a les pàgines principals de la web amb un slider, enllaçant amb la pàgina de cada un.

BANNERS

També oferim la possibilitat de posar publicitat a través de banners. El banner és una acció amb un impacte directe sobre els usuaris de la web, recomanable per promocions puntuals i derivar trafic al vostre web/blog. Els banners, els treballem ara per ara, en una sola mida, per motius de visibilitat optima en diferents dispositius.

PATROCINI

Convertiu el vostre negoci en patrocinador de Mandongo.cat. Per una quota anual, a més de la pàgina a “Establiments i serveis“, tindrà un banner permanent a les pàgines principals de la web, per publicitar el vostre negoci. I a més promocions especials a les xarxes socials.

Per més informació i preus, contacteu amb nosaltres per correu electrònic a: hola@mandongo.cat