Voste es trova aqui: Home » Actualitat
Actualitat

Obert el termini per participar al 6è Mostremp

Ja s’ha obert el termini de participació per a la sisena edició del Mostremp, cinema rural al Pallars. Els treballs que vulguin participar han de tenir una durada màxima de 25 minuts i estar relacionades amb el món rural. La data límit per participar-hi és el 15 d’abril. Al web del Mostremp es poden trobar les bases de cada secció, així com informació per participar-hi.

La secció oficial manté els premi del jurat, dotat amb 2.000 euros, i el del públic, de 1.00 euros. Els curts rodats a les comarques del Pallars o la Ribagorça (tant la part catalana com l’aragonesa) optaran també al premi de 500 euros. Per als directors amb més projecció, les seccions infantil i juvenil Víctor del Val, dirigides a les escoles i instituts i dotats amb 150 euros per al centre educatiu guanyador.

La sisena edició del Mostremp tindrà lloc els dies 24, 25, 26 i 27 d’agost d’aquest any. A més, durant els mesos de juliol i agost, el Mostremp arribarà a diferents punts de les comarques pallareses, en una nova edició del Mostremp sobre rodes.

Mostremp és una iniciativa de l’Associació d’Amics del Cinema de Tremp, nascuda l’any 2012, i amb l’objectiu de reivindicar el paper que té el cinema en tractar temàtiques i problemàtiques pròpies del món rural.